Pepijn van Rooij AA RB

Na ruim 20 jaar ervaring bij grotere accountantskantoren en in het bedrijfsleven is Pepijn in 2004 gestart met Van Rooij Accountants & Adviseurs. Als Accountant-administratieconsulent en Register Belastingadviseur adviseert en begeleidt hij cliŽnten op een breed gebied.

Annette Woortman

Annette is sinds 2006 als administratief medewerkster in dienst. Annette houdt zich met name bezig met het voeren van bedrijfsadministraties op kantoor en op locatie bij de klanten.

Brigitte Jonkers

Brigitte is sinds 2007 als assistent-accountant in dienst. Met haar afgeronde HEAO opleiding Accountancy en verdere specialistische opleidingen (waaronder praktijkdiploma lonen) is Brigitte verantwoordelijk voor het voeren van de loonadministratie van klanten. Daarnaast omvatten haar werkzaamheden het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften.

Sandra Rooijmans

Sandra is sinds 2011 als assistent-accountant in dienst. Sandra heeft haar HEAO opleiding accountancy afgerond en heeft voor Registeraccountant gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Ze is dagelijks bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften.

Eline van Rooij

Eline verricht vanaf de oprichting van het kantoor ondersteunende diensten. Met haar HBO opleiding HTS Bedrijfskader, marketingopleiding (NIMA B) en specialisatie in de administratieve sector voert ze daarnaast bedrijfsadministraties op kantoor.